Thursday, 23 May 2013

Cruse tax accounting tips and reviews, Fælles Skat Bedrager & Spidser for Undgåen af Svindel


http://causes-prod.caudn.com/photos/e5/lH/pD/mc/yG/sm/ea/bPO.jpg
Med Skat Dag faster nærming, er vi alle klar, over der vore personlige finanser vil være under mikroskopet for den overskuelige fremtid. Desværre, ikke analyse alle vor private information vil have nødvendighedmyndigheden at gøre så, da historien af skatsvindel er retfærdig så længe som det af skatter.
For at undgå pengetabet, krediter resultatskade, og ulejlighed, der er så ofte byproducts af skat malfeasance, forbrugere må forstå ikke kun, hvad de mest fælles typer af skatsvindel er, men også, hvordan at modarbejde dem.
Skatfupnumre & Bedragerisk Svindel
Vender Tilbage (Identitetstyveri) : Med et par nøglestykker af oplysninger om en forbruger – sådan som et navn, Personnummer, og/eller henvender sig – fraudsters kan ordne en skathjemkomst på deres vegne sådan, som yderst at stikke i lommen nogen tilsvarende skatrefundering. IRS estimerer, at det vil tabe $26 milliarder som følge af bedrageriske refunderinger under fem-året perioden fra 2012 til 2016. ”Ideen af nogen, som gør dine skatter, for som du gennemsnitlig temmelig ville appellere. Faktisk, er det noget, som du typiskt ville behøve at betale for”, sagde Odysseas Papadimitriou, Korts Navs CEO og en alment-respekteret personlig finansekspert.
”Det er bestemt ikke tilfældet, når det kommer til bedrageriske skathjemkomster, skønt. Ikke kun kunne denne type af redundant arkiveringsroderi med din refundering, men det vil også sandsynlig udløser, som en ubelejlig undersøgelseseproces at blive foretaget af IRS. Så, ignorer ikke advarselstegnene: Et bogstav fra IRS om mangfoldige hjemkomster, inconsistencies i dine protokoller, eller måske mere relevante i dene tid, et e-arkivskabforsøg, der får sprunget. Der sidst en bærer gentagelse: Hvis du prøver at ordne on-line og er ude af stand til at gøre så, det kunne være en indikation, at en fraudster allerede har ordnet en hjemkomst under dit navn. Med der sagde, er de bedste måder at forhindre en fraudster fra ordne under dit navn at tage fornuftige skridt at værne din personlig information — sådan som sikre sig, at din computer har den forsinkete sikkerhedsoftwaren — og at ordne så tidlig som muligt for at minimere vinduet af anledning for svindel”.

1 comment:

  1. Many people are just not that financially educated.

    ReplyDelete