Friday, 22 March 2013

Cruse and Associates: Hongkong Esitelee Varat Johtaminen Vero KannustimiaHongkong-hallitus on esitellyt uudessa 2013 budjetissaan tarkoittivat kaupungin kansainvälisenä etujohtaminen keskustana edistämiseen kehitykseen. Haluaminen houkutella ulkomaisempia varajohtajia alueelle, Taloudellinen Sihteeri John Tsang sanoi, ettei hallitus esitelisi muutoksia lakiin laajentaa verovapauksia voitoilla joka ymmärtävät merellä sijaitsevista varoista ulkomaisissa yksityisissä yhtiöissä jotka omista omaisuus eikä etuja Hongkongissa.
Hongkong korjasi viimeksi verokoodiansa tällä alueella vuodessa 2006, kun se vapautti merellä sijaitsevia varoja maksaminen verosta jos ne eivät tee bisnestä Hongkongissa paitsi pätevöityminen eikä tulevaisuussuorituksia varastoi. Tämä toi kaupungin yhdensuuntaiselle, jossa on New York ja Lontoo, kuinka ei laajentanut vapautusta merellä sijaitseviin yksityisiin kohtuusvaroihin. Tuo on nyt on muutettu.
Tsang paljasti myös, että teollisuus pyydettaisiin mielipiteet sijoituslain uudistaminen muilla alueilla, mukaan lukien ”apoimen sijoitusyhtiön” mahdollinen esittely.
Hongkong-hallitus on myös keskusteluissa, joissa on mannermaavastineensa perustaa että keskinäinen tunnustaminen sallia Hongkong rekisteröityi, että varat tulla myydyksi mannermaalla ja paheella versa.
Dezan Shira & Liikekumppanit ovat asiantuntija ulkomainen suora sijoituskäytäntö, joka ehkäisee osakeyhtiön perustaminen, bisnes neuvoa-antava, vero neuvoa-antava ja kuuliaisuus, kirjanpito, palkkalista, erääntynyt ahkeruus ja taloudelliset arvostelupalvelut monikansallisiin yrityksiin sijoittaminen tulemisessa esiin Aasiassa. 

1 comment:

  1. People hide their true income, thus making them pay less tax and all. This will make the economy depreciate. People are getting greedier over money.

    ReplyDelete